Domácí pomerančová zmrzlina

Léto nám sice pomalu končí, ale proč si neudělat ještě domácí báječnou pomerančovou zmrzlinu?

Exif_JPEG_PICTURE

2 šálky kokosového mléka (plnotučné)
2 střední pomeranče
4 lžíce cukru
1 lžička vanilkového extraktu

Oloupejte pomeranče (slupku si nechte na domácí čistič) rozdělte je na jednotlivé dílky a dejte zmrazit. Do mixéru dejte cukr, kokosové mléko a polovinu zmrzlých dílků pomeranče a pořádně mixujte a postupně přidávejte zbytek pomeranče s vanilkovým extraktem dokud vše nebude rozmixované do hladka. Dejte do mrazáku na 30 minut do uzavíratelné nádoby. Poté znovu rozmixujte a dejte do mrazáku na další 2 hodiny. Pak už si můžete vychutnat osvěžující domácí zmrzlinu:)

VOLEJTE 273 130 282

Navrhneme pro Vás kuchyň, ve které se budete cítit opravdu jako doma.